Sådan en fantastisk en har jeg da,,og den er godt gennemprøvet, for jeg har bagt den rigtig mange gange.
2 æg
250g 3dl sukker
250g 3dl mel
2 tsk bagepulver
3dl fløde
Fyld
4-6 æbler
1 spsk sukker
1 tsk kanel
1 spsk smeltet eller flydende margerine
Æg og sukker piskes godt
Mel og bagepulver røres i skiftevis med fløden
Dejen hældes i en smurt springform
Æblerne skrælles, skæres i både og lægges over
Margerine dryppes over eller smør lægges på i små klatter
Sukker og kanel drysses over
Kagen kan serveres med flødeskum eller cremefraise
Energi 11940 kj = 2850 kalorier. fordelt på 7%protein 26% fedt 67% kulhydrat
Velbekomme
Jeg kan anbefale at lægge mange æbler i , og bruge lidt mere smør og sukker på toppen
Bagetid 60-70 min. ved 175 ' opskriften er fra før luftovnens tid