Hold da op hvor er denne tråd blevet spændende
Dejlig at sidde og læse alle de gode erfaringer og gode råd
Gunni: kom gerne med mere ang egne køer, mælk, ost og smør.
Syrner du mælken før der laves smør, og hvad kræves der for at lagere osten optimalt?
For det er noget jeg vil prøve at gøre i. Vi har nemlig planer om at anskaffe nogle galloway, men da jeg er ret tændt på egen mælk,ost og smør, så må jeg se om jeg ikke også kan få listet en bette jersey ind
Hvad havde du af kvægrace?
Kunne ellers være spændende at komme og holde sommerferie hos dig, tror man kunne lære en masse
Ang at spare energi, så har vi nemlig også tænkt det samme. Vi har så en bette brændekomfur, med én kogeplade, som jeg så vil fyre i og koge, saft, marmelade, rødbeder osv på.
Vi er i forvejen selvforsynede med træ, så det er småting at tænde op i det lille brændekomfur
Måske det ville være en god ide at lave et selvforsynings rum her, for det er åbenbart noget vi tænder meget på her inde