Dansk Fjerkræ Forum

Hønsegården => Opskrifter => Emne startet af: Ellen53 efter 18 December , 2013, 10:23

Titel: Medister
Indlæg af: Ellen53 efter 18 December , 2013, 10:23
Hej lige en nem opskrift på medisterpølse,
 
500g medister
1hvidtøl eller andet sødt mørk øl
hæld øl på en stegepande
læg medister på lad det stege til der ikke er mere øl tilbage på panden
ca20minutter ,vend noglegange undervejs,pølsen bliver glaseret,skal ikke kåges først,god appetit. !cs Mvh Ellen53
Titel: Sv: Medister
Indlæg af: Kokholm efter 18 December , 2013, 19:17
Putter du andre smagsstoffer i medisteren som passer godt til bitterstofferne i øllet?
Sonja
Titel: Sv: Medister
Indlæg af: Ellen53 efter 19 December , 2013, 13:40
Nej det gør jeg ikke.

Jeg køber julemidisterpølse,der er mange lækre kryderier i
og juleøl er jo meget sød,så hvis du vel bruge sterk øl, så skal den være sød mørk og tyk ,Mvh Ellen53  !mc
Titel: Sv: Medister
Indlæg af: Tanja Pedersen efter 21 December , 2013, 18:30
Opskriften er hermed afprøvet. Medisteren blev god og fint glaseret. Man skal vende den hyppigt og holde godt øje, for når væden af kogt væk, går det stærkt med at sukkeret glaserer medisteren.
Titel: Sv: Medister
Indlæg af: Leif Tranum efter 22 December , 2013, 16:49
Ingen fedtstof?Hvad laver du sovs af?Er det kogevandet i opbagt mel og smør ?
Titel: Sv: Medister
Indlæg af: Tanja Pedersen efter 26 December , 2013, 07:37
Ingen fedtstof?Hvad laver du sovs af?Er det kogevandet i opbagt mel og smør ?
For vores vedkommende fik vi ikke sovs til medisteren den dag. Jeg kom intet fedtstof på panden sammen med medisteren, kun øl.