Dansk Fjerkræ Forum

Hønsegården => Opskrifter => Emne startet af: Haugaard efter 02 November , 2013, 13:32

Titel: Hjemme avlet kyllinger
Indlæg af: Haugaard efter 02 November , 2013, 13:32
Hej igen igen

Efter et par år med moskus ænder har jeg efterhånden opskriften på en god hjemme lavede and , fra æg til ovn .... Der har været seje og tørre perioder ;)


Men har fået en plukke maskine langt om længe så nu vil jeg få lavet nogle kyllinger til fryseren... Den kostede jo ikke gratis den plukker så den skal da bruges fuldt ud :)

Har læst i et andet indlæg at man ikke skal lave egen kylle som købt kylle da de sætter flere muskler..

Så søger lidt opskrifter på egen avlet kylling , tænkte her på stege kylling ... Suppe høns må blive mine æg læggere når deres tid er tjent ud.


Og ligger du inde med en god moskus steg opskrift må du gerne smide den her osse :)


Vh
Rene

Titel: Sv: Hjemme avlet kyllinger
Indlæg af: DoktorLarsen efter 02 November , 2013, 18:31
Tjah, jeg ved at hønen skal ligge en dags tid efter slagt. Ellers er den ret stiv. Stivheden vil aftage efter en dags tid.
Titel: Sv: Hjemme avlet kyllinger
Indlæg af: Henriette Hall efter 02 November , 2013, 18:32
Vi har et helt emne med opskrifter. Prøv at kigge der først.
Titel: Sv: Hjemme avlet kyllinger
Indlæg af: Haugaard efter 03 November , 2013, 11:40
Har skam kigget og kigger stadig, men søgte lidt fif og erfaringer med hjemme slagtet kylle kød iforhold til købe kylle..

Men må lede videre, måske jeg finder det ;)

Vh
Rene

Titel: Sv: Hjemme avlet kyllinger
Indlæg af: Henriette Hall efter 03 November , 2013, 13:29
Erfaringen er helt generelt at man skal tilberede det stille og roligt. Lang tid og lav varme i stedet for kort tid og høj varme. Så kan man såmænd både lave langtidsstegt kylling i ovn, grydestege, bruge stegeso eller grille.