syntes faktisk de spydige kommentarer er upassende....todde har også hørt rygtet, så troede der var nogen der kunne give et kvalificeret svar blandt brugerne herinde....
De spydige kommentarer må jeg have overset. Irriterende, men man når jo ikke at læse alt.
Men jeg så da flere kvalificerede svar. Og synes egentlig også at jeg selv bidrog med ét. Men det er selvfølgelig et spørgsmål om hvordan budskabet modtages.
Jeg skal prøve at udtrykke mig tydeligt/tydeligere.
Jeg opdrætter/opfeder et par svin et par gange om året. De opfedes på svinefoder købt hos en landmand der opdrætter/opfeder svin til industrien. Hovedbestanddelen af foderet er korn, primært hvede. Der tilsættes vitaminer, mineraler og muligvis lidt soyaskrå til foderblandingen.
Kødet på disse svin smager som svinekød gør normalt, men da grisene har meget bedre plads at røre sig på, end det er tilfældet for industriproducerede grise, er forholdet mellem kød og fedt helt anderledes. Men grisene smager ikke af korn, soya eller lignende.
Hvad laves hønsefoder/piller af?
Hovedbestanddelen af foderet er korn, forhåbentlig en blanding af byg og hvede (måske majs). Der tilsættes vitaminer, mineraler og muligvis lidt soyaskrå.
Hvis nogen påstår at jeg nu begynder at gentage mig selv er det helt rigtigt observeret.
Og hvad prøver jeg så at sige?
En blanding af korn, mineraler og vitaminer (evt tilsat lidt soyaskrå) er næppe afgørende for smagen af det endelige produkt.