Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Duer, fasaner, vagtler, kalkuner og påfugle => Emne startet af: Storm-Olsen efter 06 August , 2014, 18:55
-
Vi får i øjeblikket en del vagtelæg. De kan jo også med fordel spises, når man nu har vagtler nok, og det gør vi da så.
Hvis man nu skulle finde på at sælge af dem, hvad ville I så tage for dem?
Vi taler "venskabspriser" til kollegaer og bekendte.
Hvis nogen har gode ideer til opskrifter med vagtelæg, så hører vi også gerne om det.. og endelig: Er der nogen, der kan bekræfte, at de er meget kolesterolfattige?
Det er der folk i familien, der mener at vide.
-
Priser tør jeg ikke byde ind på, men en opskrift vil jeg gerne: salat med porcherede vagtelæg, sprød lufttørret skinke og parmesan. Det smager fantastisk. Jeg har desuden købt en hel bog kun med æggeopskrifter, og der er et par stykker med vagtelæg, den ene lyder rigtig lækker [fried quail's eggs on toast with mustard hollandaise]. Sig til hvis jeg skal tage en kopi :).
--- Nu googlede jeg lige. Mums, der er mange gode bud. Hvad med denne her?
http://broeggermikkelsen.com/2012/10/11/rogede-vagtelaeg-med-karl-johan-mayo-og-rugbrodsknas/
-
http://fjerkrae.dk/prod/index.php?topic=38001.0
Vagtelæg har lavere kolesterol
http://www.nlb.gov.sg/blogs/ask/adults/194
Vagtelæg har højere kolesterol
http://www.livestrong.com/article/337189-quail-egg-nutrition/
Så vælg selv
Jeg har solgt dem til 3 for en krone, men det syntes kunderne var for lidt, så de ville give 50 øre/1 kr per stk.....
-
I butikkerne koster vagtelæg kassen, så jeg ville tage mindst det samme som for alm. æg. (Bilka har f.eks. vagtelæg)
-
Måske 2 kr. pr æg :)
-
vi har som regel også haft dem prissat i forhold til den lave vægt og dermed en pris på omkring de 50 øre lige som Finn også skriver. Der er ikke megen afsæt i dem (hos os), hvis de er dyrere
-
Tusind tak for input, med alle de gode opskrifter tror jeg problemet løser sig. De smager jo godt :-)