Velkommen,
Gæst
. Venligst
log ind
eller
registér
dig. Modtog du ikke en
aktiverings-e-mail?
1 Time
1 dag
1 uge
1 måned
Altid
Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde
Hjem
Forum
Hjælp
TinyPortal
Leksikon
Galleri
Søg
Kalender
TinyPortal
Downloads
Staff List
Recent Topics
Log ind
Registrér
Dansk Fjerkræ Forum
»
Forum
»
Hønsegården
»
Opskrifter
(Moderator:
Marita
) »
Undersøgelse af hvad der påvirker smagen af æg
Nyeste
Fugt i rugemaskine på dag...
Fra
Gok
[
I dag
ved 06:17]
Silkehøns. Skruk hane ell...
Fra
Helle K.
[17 Maj , 2024, 10:04]
Sammenføring unge ænder o...
Fra
HowardLewis
[16 Maj , 2024, 08:48]
Walisisk harlekin
Fra
AE
[15 Maj , 2024, 14:35]
Rugeæg - luftsække er “sa...
Fra
Hans-Kurt
[14 Maj , 2024, 19:27]
Se seneste billeder
Links
DFfR -racefjerkræ
Frit Fjerkræ
« forrige
næste »
Udskriv
Sider: [
1
]
Forfatter
Emne: Undersøgelse af hvad der påvirker smagen af æg (Læst 2483 gange)
0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.
Finn Jensen
Fjerkræ Forum er bedst
Administrator
Indlæg: 7 840
Undersøgelse af hvad der påvirker smagen af æg
«
Dato:
05 December , 2010, 14:42 »
http://www.foodculture.dk/Webnyheder/uge_48/Nyheder/Aeg_fra_gammeldags_hoens_smager_af_stald.aspx
Se bort fra den mildest talt mærkeligt overskrift om at æg fra gamle racer kan smage af hønsehus
"Og ægget befinder sig jo i hønsehuset i op til 20-22 timer efter æglægning"
Jeg kan nu heller ikke genkende at skallen skulle være specielt tynd hos gamle racer..
Æg fra den gammeldags høne havde en anderledes kvalitet, idet blommefarven og æggehvidens tekstur var bedre, men smagen, og skalstyrken var ringere
Foderet havde meget at sige
Lucerneensilage og grønkål resulterede i æggeblommer med mørkere og mere orange farve og særligt grønkål gav en bedre score for smag og blommefarve i forhold til fodring med majsensilage.
Logget
"Først ignorerer de dig, så griner de af dig, så bekæmper de dig og så vinder du."
― Mahatma Gandhi
Marianne Vedel
Hønemor
Administrator
Indlæg: 15 304
metacamkills.com
Sv: Undersøgelse af hvad der påvirker smagen af æg
«
Svar #1 Dato:
05 December , 2010, 15:09 »
Hmmm.
Jeg tror det har været en god undersøgelse, men referatet af den er noget tyndt, og det virker som om der bare skal laves nogle gode overskrifter.
Logget
Venlig hilsen
Marianne
❁◕ ‿ ◕❁
Dværgmaran i gråstribet, store maran i sort/kobber og blå/kobber samt splash, nogle "maraucana", 2.2 påfugle. 5 dejlige siameserkatte (sommetider også nogle killinger), et ukendt antal bier samt Sigurd og Vitus - to frække whippets.
Medlem af Marans Club France, Marans Club Deutchland, DFfR, Faxe Fjerkræklub.
Formand for Maranklub DK
www.maranklub.dk
hanegalgak
Passiv bruger
Indlæg: 851
Sv: Undersøgelse af hvad der påvirker smagen af æg
«
Svar #2 Dato:
05 December , 2010, 19:26 »
Ja, så er det jo bare des mere ærgerligt , at min grønkåls høst gik helt i vasken
Logget
Billeder ? Er det ikke noget børn maler ?
Udskriv
Sider: [
1
]
« forrige
næste »
Dansk Fjerkræ Forum
»
Forum
»
Hønsegården
»
Opskrifter
(Moderator:
Marita
) »
Undersøgelse af hvad der påvirker smagen af æg