Det var faktisk et lignende link vi så - dengang stod der bare ikke slagte kyllinger men bare daggamle kyllinger.
Da jeg skrev og spurgte , skrev han tilbage at det var ægte Plymouth rock men af slagte linjen - det er så vidt jeg kan forstå jo ikke helt sandheden, hvis industrikyllinger er en hybrid - så er det jo ikke en ægte Plymouth rock? Han skrev også at vi ikke skulle regne med den store æglægning. Det ville have været rart hvis vi havde fået den oplysning, da vi købte dem. Især eftersom vi jo nævnte at vi ønskede at udvide vores flok med et par ekstra høner til æglægning. (Havde vi vidst at man bevidst har lavet dem til at æde sig fede på rekord tid så de ender med at dø af fedme, hvis de ikke slagtes, så havde vi aldrig købt dem - det synes ve nemlig er en forkastelig mishandel af dyr. Selvfølgelig ved jeg godt der skal bruges nogle dyr til slagtning - jeg elsker også en grillet kylling - men de må altså godt have levet et ordentligt liv i mere end 5 uger)
Så om det er bevidst - måske ikke - men så ihvertfald ikke særlig smart eller gennemtænkt. Især når han sælger til novicer som os (hvilket han vidste vi er - for vi har købt vores hønsehus hos ham og haft megen dialog omkring det). Han er skam flink nok - men skal så bare lige arbejde på at informere korrekt.
Det gør han så også næsten nu - han kalder dem godt nok stadig Plymouth rock - men fortæller dog at det er slagte kyllinger. Så mon ikke det er afledt af bla. vores kontakt, som vi har haft med ham efter denne tråd startede op.
Vi må bare tilskrive det endnu en erfaring og få nogle kyllinger i fryseren, som vi i det mindste ved har haft et kort men godt liv. Og slagtes det skal de - de er allerede begyndt bare at lægge sig ned det meste af dagen - og de får faktisk al deres mad spredt ud i hønsegården så de skal arbejde for den.
Det der med slagtningen må vi dog få nogle andre til - det kan vi simpelthen ikke selv. Vi har jo nusset om dem siden de var en dag gamle