Forum > Udstillinger, klubber og kolonier

Sydhavsøernes Fjerkræ Klub

(1/2) > >>

Lene Lestat:
Besøg os på www.sydhavsoernes-fjerkrae-klub.dk vi har efterhånden rigtig mange billeder af mange forskellige racer og farver fjerkræ.

Enhver uanset bopæl og hønsehold er velkomne, som medlemmer (enten støtte eller aktiv) i Sydhavsøernes Fjerkræ klub. Det koster kun 110 kr. for voksne og 50 kr. for juniorer pr. år.

Samtidigt opfordre vi folk til også at melde sig ind i DFfR (Danmarks Fjerkræavlerforening for Raceavl) (så man kan få ringe til sine racedyr og evt. udstille på LU) ligeledes opfordre vi også til et medlemsskab i en lokal klub, (så man kan udstille og deltage i en masse gode møder, samt få vaccineret sine dyr, få hjælp osv. ). Der er mange lokal klubber rundt om i hele Danmark.

Evt. også et medlemsskab i sin races specielklub (hvis en sådan eksistrere)  Så man er med til at præge og  holde liv i diverse racer.

DFfR kontigent er 480 kr. om året (2013) og klubberne/specialklubberne ligger på ca. på 100 - 150 kr. pr. år. Så kom ud og støt vores hovedforening og klubber, så vi også i fremtiden kan lave gode arrangementer og ikke mindst også stadig bliver muligt at kunne besøge en udstilling og se dyrene "live". 

DFfR, klubberne og specialklubberne har BRUG for dig, så der i fremtiden også vil være en mangfoldighed af racer og farver, til glæde for os ALLE........

Så kom og støt op om den dejlige og praktiske hobby, som fjerkræ nu engang er. 

Lene Lestat:
Så er Sydhavsøernes Fjerkræ Klub også kommet på FB : https://www.facebook.com/groups/619174831436459/ gruppen ER KUN for betalende medlemmer af den fysiske klub.

Lene Lestat:
Hvis I vil se rigtig mange billeder af forskellige racer og varieteter, så besøg www.sydhavsoernes-fjerkrae-klub.dk der er nemlig 100 vis af billeder i de forskellige gallerier. Men husk der er også copyright på dem alle, så ikke noget med at stjæle dem.  :police:

Lene Lestat:
Så er der masser af nye billeder igen, især duerne har haft vokseværk.

http://www.sydhavsoernes-fjerkrae-klub.dk/10029029

Lene Lestat:
Så er jeg ved at lave racebeskrivelser og flytte billederne af høns og dværghøns, så de nu ligger sammen med en kort beskrivelsen af racerne. Idet man får lidt mere ud af at læse lidt om racerne også i stedet bare at se en masse billederne af dem.

Det er ikke helt færdigt, men jeg arbejder på sagen, når der er tid.

Racerne er alle fra den opdaterede Skandinaviske Fjerkræ Standard. 

Så er det blevet færdigt og resultatet kan ses her :
http://www.sydhavsoernes-fjerkrae-klub.dk/16854447 - lette racer
http://www.sydhavsoernes-fjerkrae-klub.dk/10029058 - svære racer

God fornøjelse, håber det er lærerigt og brugbart.

Navigering

[0] Emneindeks

[#] Næste side

Skift til fuld version