Nu har vi haft slagtet for første gang
Vi har, sådan tilfældigvis, ikke lige haft lyst til kylling
. Vi tog kyllingen op fra fryseren for 2 dage siden, og var sultne idag, og prøvede at ovnstege den. Vi blev begge helt vildt skuffede, da den var MEGET sej
. Den var ikke stegt tør, og smagen var vel også ok, men bare sej
.
Er der nogle der har nogle bud på hvad der er gået galt
?
Det vil da være trist, at man bliver nødt til at købe frostkyllinger for at blive mætte, for vi sidder da helt ærligt, og er lidt småsultne nu
.
Det skal lige oplyses at det var en Faverolle-høne-kylling. De skulle jo være vildt lækre at spise
.
Som vores datter
siger, var det jo spild af et godt hønseliv. Den var ekstremt tam og tillidsfuld, så hun har helt ret
.
Er det kun fordi den skal modne FØR den kommer i fryseren? Den lå jo et par dage i køleskab inden vi ville have den. Nå, men vores hunde bliver vel glade og mætte imorgen