konditor? Nej, jeg har bare altid været den, der godt kunne lide at blive svinet lidt til, prøve noget nyt og tilføje mit eget præg til noget traditionelt (mine påskekyllinger fra børnehaven var f.eks. altid stribede af sammenlimet karton). Men tak for de søde ord.
Bodil, du kan sagtens prøve. Dem fra idag var pyntet med glasur lavet af flormelis, æggehvide, vand og selvfølgelig farve. Det er ret nemt i forhold til et overtræk. Rør det sammen på laveste på håndmixeren med dejkroge indtil konsistensen er stiv nok til, at når du tager krogene op, står der en lille top, der dejser over som en bølge, der brækker. Smør det på med en helt flad kniv, kagespade, paletkniv el. andet tilsvarende håndvåben uden takker. Når det er ok fordelt, kan du glatte det med kniven - det er nemmest, hvis du har vasket den helt ren og sørger for at den er våd af koldt vand. Slut prut. Og så drysser du bare de der skinnende kugler på nede fra Brugsen inden det størkner, og vupti, har du imponeret hele banden