Så er en del af de alt for mange æg blevet syltet og har stået nogle dage i deres lage og trukket smag. De er gode, skulle jeg hilse og sige. Jeg har blot anvendt en opskrift på en ganske almindelig lage, der normalt anvendes til råsyltede agurker. Jeg har blot vedlagt en amindelig købt krydderiblanding i glasset. Her kunne man snildt eksperimentere med flere krydderier, så de syltede æg, kan fange smagen af præcis de krydderier, der passer én bedst.
Så har jeg også fundet ud af, man kan tilsætte rødbedesaft. Så får de en ekstra lækker rød farve, som trænger delvis ind i ægget. Som om det ikke er slemt nok, har jeg nu købt grøn og blå frugfarve. Næste gang, jeg skal sylte æg, vil jeg lave glas med forskellige farver tilsat. Det kunne blive et festligt indslag på erhvert fastelavns- eller påskebord. Så længe holder de her æg så ikke. De vil være spist længe inden. Så hvor lang tid de egentlig kan holde, finder jeg ikke ud af i denne omgang.