Sjovt som mange er blevet helt neurotiske omkring deres mad. Inkl. fødevareministeren!
Åbenbart skal mad masseproduceres på store ko/grise/hønsefabrikker, indeholdende tusindvis af dyr på pæne rækker, så de regelmæssigt kan vaccineres, fodres forebyggende med div. bredspektrede antibiotika og holdes under strengt opsyn, så de hurtigt kan blive hevet ud af rækken.
Al den snak om salmonella, burde vel kunne manes i jorden, hvis politikerne ville tage sig tid, til at sætte sig lidt ind i problematikken?
Så vidt jeg har kunnet læse, findes salmonella stort set ALDRIG inden i et æg, men der kan være et problem omkring æggeskaller, der jo ret let inficeres af div..
Det kan snildt blive til intet problem, hvis ægget dyppes i kogende vand i et par sek. eller man lige husker at vaske hænder, efter at have slået ægget ud.
Frem for at være så bekymret for økonomiske intersser og eksport, var det måske indimellem fornuftigt osse at bekymre sig lidt om medfølelse med de dyr hvis produkt vi sætter til livs?
Vi er hjemme i eftermiddag, har lovet et par af naboerne børn pandekager!
..Så vil Lorry eller andre, se en hønsegård og høre på en hobbyavlers harme, skal de være velkomne til at komme forbi og se høns og spise pandekager, jeg tvivler på, de er farlige.