Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum
Rosenbud.dk - Alt i tilbehør til høns america.png

Nyeste

Forfatter Emne: Smagen af and  (Læst 1998 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline wellesley

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 50
Smagen af and
« Dato: 01 December , 2015, 11:13 »
Vi har efterhånden i mange år haft ænder og vi har smagt mange andestege.
Vi har smagt Dansk And - hvid og sort hvidbrystet samt moskusænder og mularder.
Her for en uge siden smagte vi en Sachsen And andrik - og vi har ikke smagt en bedre andesteg.
Meget intenst i smagen og den smagte af "mere" end de andre racer.

Andre der har prøvet?

Det kan helt klart anbefales at prøve.
Mvh. Kristina

Offline Jens S

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 256
    • Jens Stolt photography
Sv: Smagen af and
« Svar #1 Dato: 01 December , 2015, 11:49 »
jae, jeg har kun smagt hvide rapænder og de sorte med det hvide bryst, og så moskusænder.
Plus selvfølgelig vildænder, det har jeg en del mere forstand på.

For vildænder gælder det, at der er stor forskel på smagen alt efter fuglens alder og årstiden og ikke mindst tilberedelsen og vel også foderet.

Det gælder nok også for tamænder.
Og så er der jo det med fjerdragterne: taler vi om slagtet efter første eller anden fjerdragt?
Men det lyder da interessant at dine saksiske ænder smager så godt. Det vil jeg lige huske

Offline wellesley

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 50
Sv: Smagen af and
« Svar #2 Dato: 01 December , 2015, 12:13 »
De var 7 måneder.
Som ællinger fik de vokse foder og havde også adgang til ude areal. Som "store" - De har haft al den adgang til at snadre og har fået hvede og byg.

Det må lige siges at samme måde med fodring og alder på de andre racer.
« Senest Redigeret: 01 December , 2015, 12:15 Fra wellesley »
Mvh. Kristina