Forum > Billeder til forsiden

Hyggehøns i haven

(1/2) > >>

Tanja Pedersen:
Der findes intet mere afstressende end høns i haven /oFoto: Magnus

Marie1:
Altid så fine billeder fra dig.
Dine høns er utrolig tamme, hvordan gør du? Jeg kan til nød få de mest tamme til at spise af hånden, hvis det er meget lækkert det jeg kommer med. Men de er helst fri  :(

Hans-Kurt:
enig, gode billeder.
Mine høns er ikke kælehøns, men jeg er en dejlig del af deres liv, tror jeg. For når jeg viser mig, kommer de straks løbende, ja bare de hører jeg rører håndtaget på døren til mit hjem, så er de der.
Ja, Ja jeg ved godt det fordi de forventer noget godt at spise, men jeg føler aligevel..... ::)

Margrethe:
Vejen til hønsehjerter går gennem maven. Så tror jeg også, der er store raceforskelle med hensyn til evne og vilje til at blive tam. Og så kopierer de hinanden. Tag ikke fejl. Kyllinger observerer alt omkring dem. Ellers overlever de ikke som jordlevende fugle, hvis de ikke ser og lærer i en fart.


Jeg havde i sin tid en ekstrem tam Antwerpen Skæghøne. Helt spontan hoppede hun op i nakken på folk. Hun sad bare og ventede uden for huset på at nogen kom ud, hun kunne flyve op og sætte sig på. Med hende som eksempel begyndte kyllinger fra diverse skrukhøner at gøre det samme. De var på ingen måder blevet lokket eller opfordret til det. Men de må have observeret, at det var en god ide. Det vakte jo altid jubel og godbidder - det kunne de jo se - når man opførte sig sådan. Høns og deres adfærd holder aldrig på med at være fascinerende.

Margrethe:
Hollandske dværge sølvhalsede?

Navigering

[0] Emneindeks

[#] Næste side

Skift til fuld version