Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum
* *
Velkommen, Gæst. Venligst log ind eller registér dig. Modtog du ikke en aktiverings-e-mail?
21 Juli , 2018, 13:34

Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde

http://xn--naturgrdensdyr-qib.dk/ http://stevnsracehoens.dk/ http://bangs.dk http://fjerkrae.dk/ccount/click.php?id=2 http://www.dyrenesmad.dk/shop/foder-23c1.html http://rosenbud.dk

Forfatter Emne: Er min kylling mon syg?  (Læst 769 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline SofieHansen

Er min kylling mon syg?
« Dato: 10 August , 2017, 00:32 »
Jeg er en smule bekymret for min ene kylling, efter at have læst en tråd på Facebook hvori man nævnte en høne der var pludseligt død af uforklarlige årsager.

Situationen er den, at min ene kylling trækker vejret meget hurtigt når hun sover - samtidigt med, at hun bevæger 'gatten' i samme tempo (denne bevæger hun også i vågen tilstand). Altså, trækker gatten sammen i takt med den hurtige vejrtrækning.
Hun har haft ret så løs mave, men dette har der været rettet op på, efter de har fået tilbudt broccoli. Når hun klatter, bakker hun altid hurtigt baglæns inden hun 'slipper', men min overbevisning har sagt mig, at det måske bare er hendes ting.
Hun både spiser, drikker, leger, farer rundt efter melorme, bænkebiddere... og sover. Som kyllinger nu gør :) Jeg har enkelte gange set hende 'gabe', men ikke noget hun bliver ved med og oftest når hun har sovet for længe under varmelampen.

Det bør måske også nævnes, at hun er fra d. 30.7 og er udruget i maskine :)

Bør jeg være bekymret?
« Senest Redigeret: 10 August , 2017, 00:34 Fra SofieHansen »

Offline William

Sv: Er min kylling mon syg?
« Svar #1 Dato: 10 August , 2017, 21:58 »
Jeg tror bestemt ikke der er grund til bekymring. Kyller kan godt have lidt start vanskligheder men det aller meste klare det selv i løbet af meget kort tid. Hvordan har (Ellie?) det nu?
Venlig hilsen
William

En flok isa'er

Offline SofieHansen

Sv: Er min kylling mon syg?
« Svar #2 Dato: 10 August , 2017, 23:12 »
Situationen er stadig den samme. Hun har idag været på græs og farede rundt i samme omfang som de andre. Konsistensen på klatterne er lidt varierende, men det gælder dem alle, da de ind imellem bliver præsenteret for noget nyt.
Det eneste der er, er at hun trækker vejret hurtigt i forhold til de andre. Uanset om hun er under lampe eller udenfor lampen :)

 

Nyeste