pekinese-rooks
Dansk Fjerkræ Forum
Menu Medicin / Anti-Utøj

Dansk Fjerkræ Forum
Leksikon

Søg i leksikon

edit SideBar

Medicin.Anti-Utøj Historie

Skjul mindre redigeringer - Vis ændringer i markup

11:10 16-03-2008 af Susanne Hansen -
Ændrede linier 18-20 from:

Man anbefaler et tilbagehold på 45 dage når det gælder Slagtning. Der er ikke tilbagehold for æg.

til:

Man anbefaler et tilbagehold på 45 dage når det gælder slagtning og æg.

07:47 16-03-2008 af Susanne Hansen -
Tilføjede linier 1-2:

Dette middel er udgået af handlen. Da mange dog stadig har det på hylderne kommer her en omtale:

Slettede linier 4-5:

Dette middel er udgået af handlen. Da mange dog stadig har det på hylderne kommer her en omtale:

Ændrede linier 6-9 from:

Den virker effektivt mod alle ovenstående. = udgået af handelen! Anti-utøj bruges en til to gange om året. Man drypper dyrene i nakken eller under vingen. Det er vigtigt at man når helt ind til det bare skind at dryppe. Tre dråber er nok. Man skal ikke gentage behandlingen selv om man umiddelbart ikke mener at det har haft sin virkning. Det er vigtigt at give midlet en uges tid eller mere at virke i. Først derefter kan man forvente at utøjet er ude af syne. Væk er det nemlig ikke. Hvis man vil helt af med det er det også vigtigt at behandle siddepinde og holde hønsehuset rent. Anti-utøj påvirker befrugtningen hos både høner og haner. Man skal ikke forvente at få befrugtning i sine æg op til to mdr. efter behandling. Derfor er det vigtigt at planlægge behandling af sine dyr så det ikke hindrer befrugtningen til næste års avl.

til:

Den virker effektivt mod alle ovenstående.

Anti-utøj bruges en til to gange om året. Man drypper dyrene i nakken eller under vingen. Det er vigtigt at man når helt ind til det bare skind at dryppe. Tre dråber er nok.
Man skal ikke gentage behandlingen selv om man umiddelbart ikke mener at det har haft sin virkning. Det er vigtigt at give midlet en uges tid eller mere at virke i. Først derefter kan man forvente at utøjet er ude af syne. Væk er det nemlig ikke.

Hvis man vil helt af med det er det også vigtigt at behandle siddepinde og holde hønsehuset rent.

Anti-utøj påvirker befrugtningen hos både høner og haner. Man skal ikke forvente at få befrugtning i sine æg op til to mdr. efter behandling.
Derfor er det vigtigt at planlægge behandling af sine dyr så det ikke hindrer befrugtningen til næste års avl.\\

Ændrede linier 19-20 from:

De dyr der behandles skal være minimum 1 måned gamle. Koster omkring 100 kroner og strækker til mange behandlinger

til:

De dyr der behandles skal være minimum 1 måned gamle.

07:40 16-03-2008 af Susanne Hansen -
Tilføjede linier 1-12:

Mange af os har i sommermånederne problemer med lus, mider, lopper og kalkben.

Dette middel er udgået af handlen. Da mange dog stadig har det på hylderne kommer her en omtale:

Der findes råd mod disse ting. Det middel som har fået den meste og bedste omtale er Anti-utøj fra america-thisted.
Den virker effektivt mod alle ovenstående. = udgået af handelen! Anti-utøj bruges en til to gange om året. Man drypper dyrene i nakken eller under vingen. Det er vigtigt at man når helt ind til det bare skind at dryppe. Tre dråber er nok. Man skal ikke gentage behandlingen selv om man umiddelbart ikke mener at det har haft sin virkning. Det er vigtigt at give midlet en uges tid eller mere at virke i. Først derefter kan man forvente at utøjet er ude af syne. Væk er det nemlig ikke. Hvis man vil helt af med det er det også vigtigt at behandle siddepinde og holde hønsehuset rent. Anti-utøj påvirker befrugtningen hos både høner og haner. Man skal ikke forvente at få befrugtning i sine æg op til to mdr. efter behandling. Derfor er det vigtigt at planlægge behandling af sine dyr så det ikke hindrer befrugtningen til næste års avl. Man anbefaler et tilbagehold på 45 dage når det gælder Slagtning. Der er ikke tilbagehold for æg. De dyr der behandles skal være minimum 1 måned gamle. Koster omkring 100 kroner og strækker til mange behandlinger